
Stichting Achmea Rechtsbijstand – Vestiging Apeldoorn
- Evaluatie:
-
- Getuigenissen:
- 0 beoordelingen
- Advocaat
- Apeldoorn
Ik heb schulden bij andere partijen (geen bank zelf), en ik heb wat spaargeld. Ik ben bang dat deurwaarders beslag kunnen leggen op mijn banksaldo. Hoe werkt dat precies, en is de bank verplicht mee te werken aan derdenbeslag op mijn rekening?
Vanwege onbetaalde schulden heb ik een negatieve notering gekregen, en mijn bank heeft mijn krediet stopgezet. Ik sta mogelijk op een interne zwarte lijst of een frauderegister. Kan ik daar nog vanaf, en hoe kan ik weer bij een normale bankrekening of lening komen?
Ik heb een flinke creditcardschuld die ik niet goed meer kan betalen. De uitgever dreigt met incasso. Ze boden nu een schikkingsvoorstel: ik zou in één keer een lager bedrag betalen en dan zou de schuld zijn opgelost. Is dat slim? Wat zijn de gevolgen voor mijn BKR?
Ik heb mijn lening uiteindelijk volledig afbetaald, maar de bank wil mijn negatieve A-codering bij BKR niet per direct verwijderen. Ze zeggen dat het nog 5 jaar blijft staan. Ik vind dat onredelijk. Heb ik een juridische mogelijkheid om hen te dwingen tot verwijdering?
Ik ben als leek geadviseerd door mijn bank om in bepaalde fondsen te beleggen. Achteraf blijkt dat de risico’s veel groter waren dan ze me hadden voorgespiegeld. Ik heb flink verlies geleden. Ik voel me misleid. Kan ik de bank hiervoor aansprakelijk stellen, en hoe groot is mijn kans op succes als ik een procedure start?
Ik werk bij een financieel advieskantoor en zie dingen die volgens mij niet door de beugel kunnen: klanten worden onjuist geïnformeerd en risicoprofielen worden vervalst. Kan ik dit ergens melden zonder mijn baan te verliezen, en wat gebeurt er met mijn melding?
De bank zegt dat ik mijn hypotheeklasten al een paar maanden niet meer betaal en dreigt met executoriale verkoop van mijn woning. Ik ben bang dat ik mijn huis kwijtraak. Ik wil graag weten welke juridische stappen ik kan nemen om mijn huis te behouden of in ieder geval tijd te winnen om een oplossing te zoeken. Kan ik bijvoorbeeld de executieveiling tegenhouden of vertragen?
Er is geld van mijn rekening afgeschreven omdat ik in een nep-mail van ‘de bank’ trapte en mijn inloggegevens gaf. De bank beweert dat ik hiermee ernstig onzorgvuldig ben geweest. Kan ik dan alsnog mijn geld terugkrijgen, of draai ik op voor de schade?
We hebben een lijst samengesteld met de beste Apeldoorn-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.
Onze dienst bevat echte beoordelingen van advocaten; we verwijderen geen negatieve beoordelingen en er is geen manier om vals te spelen.
Juridisch advies bij Apeldoorn begint vanaf 100 euro en meer (prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de vorm van het antwoord)
Formuleer om te beginnen uw vraag helder en bondig en probeer hem te stellen; als het niet moeilijk is en u kunt hem snel beantwoorden, dan beantwoorden advocaten ze vaak gratis. Maar het recht om de kosten van het consult te bepalen blijft bij de advocaat.
Dat kan geheel gratis via de advocatenzoekservice Advocat-nl.com. Het is belangrijk om te weten dat handig zoeken en communiceren met een specialist gratis is, maar dat advies en diensten van de specialisten zelf mogelijk worden betaald.
De prijzen voor juridische dienstverlening worden bepaald door de hoeveelheid werk en de complexiteit van de zaak. Gemiddeld beginnen juridische diensten vanaf 100 euro. Selecteer kandidaten op basis van beoordelingen en recensies. Velen hebben voorbeelden van voltooid werk!
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat? Mensen besluiten een advocaat te bezoeken als ze lastige problemen hebben. Vaak wordt professionele hulp van een advocaat bij Apeldoorn ingeroepen wanneer een zaak al bij de rechtbank of in een instelling loopt en niet verloopt zoals verwacht. Of nog erger: de zaak is al verloren. Daarom raden wij u aan uw aanvraag niet uit te stellen en het probleem aan de wal op te lossen.
Juridisch advies omvat een analyse van situaties en aanbevelingen van een advocaat over mogelijke acties. twee soorten onderhandelingen definiëren: juridisch overleg en schriftelijk overleg (juridisch advies). Welke hulp is afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt.