Regelgeving voor online aankopen Advocaat - Eindhoven

Krijg meer klanten!

Neem contact met ons op om uw profiel te promoten.

Contact

Vragen en antwoorden voor Regelgeving voor online aankopen

Ik heb mondeling ‘ja’ gezegd op een aanbieding in de meubelzaak en een kleine aanbetaling gedaan, maar nog geen contract getekend. Nu bedacht ik me. Is het juridisch al een geldige koopovereenkomst?

Doorgaan naar antwoord

Ik kocht een tweedehands auto bij een autobedrijf, maar na twee weken bleek de versnellingsbak kapot. De handelaar zegt ‘pech, geen garantie’. Heb ik wettelijke rechten op reparatie? Is dat anders dan bij een particulier?

Doorgaan naar antwoord

De sportschool zegt dat ik alleen via automatische incasso kan betalen, anders kan ik geen lid worden. Voel me gedwongen. Is dat toegestaan? Mag ik niet gewoon per maand via factuur of pin voldoen?

Doorgaan naar antwoord

Ik overweeg een aankoop bij een elektronicazaak met gespreide betaling. Ik hoor dat dat kan leiden tot een BKR-registratie. Klopt dat en wat zijn de gevolgen voor mijn kredietwaardigheid?

Doorgaan naar antwoord

Ik zag in de winkel een showmodel wasmachine met een grote korting in de folder. Toen ik wilde kopen, zei de verkoper: ‘Sorry, dit is een misdruk, het model is niet te koop’. Mag ik eisen dat ze me toch die wasmachine voor die prijs verkopen?

Doorgaan naar antwoord

Ik zie dat een online retailer 2% extra in rekening brengt als ik met creditcard betaal, bovenop de productprijs. Ik meen dat ze geen betaalkosten mogen doorberekenen, of vergis ik me?

Doorgaan naar antwoord

De keuken zou voor 1 juni geleverd worden, maar pas 2 weken later kwam hij binnen. Daardoor moest ik extra kosten maken: ik heb meubels gehuurd en een week elders gekookt. Heb ik recht op een schadevergoeding?

Doorgaan naar antwoord

Een bedrijf zegt dat ik telefonisch een SEPA-incassomachtiging gaf, en ze innen nu regelmatig. Ik wil dat stopzetten. Is een mondeling gegeven machtiging geldig? En hoe kan ik de bank dwingen te blokkeren?

Doorgaan naar antwoord

Het laatste artikel

Hoe iemand aansprakelijk stellen voor smaad in Nederland: Een stapsgewijze gids

Smaad (of laster) kan ernstige schade aan je reputatie veroorzaken. Het kan je persoonlijke en professionele leven beïnvloeden en zelfs leiden tot verlies van werk of zakelijke kansen. In Nederland heb je het recht om jezelf te verdedigen tegen valse beschuldigingen. Dit artikel biedt een uitgebreid overzicht van wat je kunt doen als je slachtoffer […]

2
0
7

Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen in Nederland?

Er zijn verschillende situaties waarin je geld kunt terugvorderen, van ongeautoriseerde betalingen tot gevallen van frauduleuze transacties of gebrekkige producten. Het terugvorderen van je geld kan een ingewikkeld proces zijn, maar gelukkig biedt de Nederlandse wet verschillende juridische mogelijkheden om te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Dit artikel geeft je een […]

1
0
27

Wat te doen bij een verkeersongeval in Nederland: Een stapsgewijze gids

Een verkeersongeval is een stressvolle en vaak chaotische ervaring. Of het nu gaat om een kleine botsing of een ernstiger incident, het is belangrijk om te weten wat je moet doen om jezelf te beschermen, zowel fysiek als juridisch. In Nederland zijn er duidelijke regels en procedures die je moet volgen als je betrokken bent […]

2
0
2

Onrechtmatig ontslag en herstel in Nederland: Wat u moet weten

Het kan een zware ervaring zijn om onterecht ontslagen te worden. Het verlies van uw baan kan niet alleen financiële problemen veroorzaken, maar ook uw emotionele welzijn beïnvloeden. In Nederland zijn werknemers goed beschermd tegen onrechtmatig ontslag, maar het proces om dit te bestrijden kan ingewikkeld zijn. Dit artikel biedt u een uitgebreid overzicht van […]

1
0
10
Vordering van alimentatie in Nederland

Vordering van alimentatie in Nederland

Inleiding Alimentatie, het periodiek betalen van een financiële bijdrage voor levensonderhoud, is een belangrijk aspect in Nederland wanneer een huwelijk of geregistreerd partnerschap eindigt. Dit geldt zowel voor partner- als kinderalimentatie. De Nederlandse alimentatiewetgeving wordt regelmatig aangepast om de rechten en plichten van zowel de alimentatiebetaler als de ontvanger te waarborgen. In dit artikel bespreken […]

0
0
2
Naar alle artikelen

Mensen vragen ook:

De beste advocaten in Eindhoven

We hebben een lijst samengesteld met de beste Eindhoven-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.

Recensies van advocaten van Eindhoven

Onze dienst bevat echte beoordelingen van advocaten; we verwijderen geen negatieve beoordelingen en er is geen manier om vals te spelen.

Hoeveel kost het om een ​​advocaat bij Eindhoven te raadplegen?

Juridisch advies bij Eindhoven begint vanaf 100 euro en meer (prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de vorm van het antwoord)

Is het mogelijk om gratis juridische diensten van Eindhoven te krijgen?

Formuleer om te beginnen uw vraag helder en bondig en probeer hem te stellen; als het niet moeilijk is en u kunt hem snel beantwoorden, dan beantwoorden advocaten ze vaak gratis. Maar het recht om de kosten van het consult te bepalen blijft bij de advocaat.

Waar kunt u een goede advocaat zoeken in Eindhoven?

Dat kan geheel gratis via de advocatenzoekservice Advocat-nl.com. Het is belangrijk om te weten dat handig zoeken en communiceren met een specialist gratis is, maar dat advies en diensten van de specialisten zelf mogelijk worden betaald.

Hoeveel kost het om een ​​advocaat in Eindhoven in te huren?

De prijzen voor juridische dienstverlening worden bepaald door de hoeveelheid werk en de complexiteit van de zaak. Gemiddeld beginnen juridische diensten vanaf 100 euro. Selecteer kandidaten op basis van beoordelingen en recensies. Velen hebben voorbeelden van voltooid werk!

Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat?

Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat? Mensen besluiten een advocaat te bezoeken als ze lastige problemen hebben. Vaak wordt professionele hulp van een advocaat bij Eindhoven ingeroepen wanneer een zaak al bij de rechtbank of in een instelling loopt en niet verloopt zoals verwacht. Of nog erger: de zaak is al verloren. Daarom raden wij u aan uw aanvraag niet uit te stellen en het probleem aan de wal op te lossen.

Wat houdt juridisch advies in?

Juridisch advies omvat een analyse van situaties en aanbevelingen van een advocaat over mogelijke acties. twee soorten onderhandelingen definiëren: juridisch overleg en schriftelijk overleg (juridisch advies). Welke hulp is afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt.