
Vragen en antwoorden voor Advies over smart contracts
Ik overweeg wat GPU-miners op zolder te plaatsen. Los van de geluidsoverlast, vraag ik me af of ik in de problemen kan komen bij de energieleverancier, of dat er contractuele plichten zijn. Is mining vanuit de wet verboden?
Wat als ik SCAM-tokens op mijn account vind, ben ik juridisch aansprakelijk? 1 reactie
1 reactieEr verschenen ongevraagd ‘scam-tokens’ in mijn MetaMask. Kan ik problemen krijgen, bijvoorbeeld dat ik me schuldig maak aan witwassen of heling, ook al heb ik er niet om gevraagd?
Is ICO-promotie via social media strafbaar als het een security betreft? 1 reactie
1 reactieIk wil influencers inschakelen om mijn token te promoten. Als later blijkt dat het een security is en ik geen prospectus had, kan men me aanklagen voor het onrechtmatig aanbieden van effecten?
Ik wil een platform beginnen waar mensen cryptomunten kunnen kopen en verkopen. Ik hoor dat ik dan mogelijk onder de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) val. Wanneer ben ik precies verplicht me bij De Nederlandsche Bank te registreren en te voldoen aan de Wwft-verplichtingen?
Een beleggingsfonds opzetten voor investeerders om in crypto te stappen klinkt interessant. Maar val ik dan onder de AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive)?
Een Decentralized Autonomous Organization (DAO) is een groep die via smart contracts beslissingen neemt, zonder rechtspersoon. Als zo’n DAO hier actief is, hoe ziet de Nederlandse wet dat?
Ik hoor dat sommige hippe verzekeraars schadeclaims in bitcoin willen uitbetalen. Is dat legaal of moeten ze gewoon in euro betalen, aangezien verzekeringen ook aan wettelijke regels vastzitten?
Ik wil NFT’s uitgeven die gekoppeld zijn aan digitale kunst. Valt dit al onder de EU-cryptoasset-regels, MiFID II, of is het nog ongereguleerd?
Het laatste artikel
Selecteer hieronder een stad om contact op te nemen met advocaten over dit onderwerp:
Service catalogus
Mensen vragen ook:
De beste advocaten in Haarlem
We hebben een lijst samengesteld met de beste Haarlem-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.
Recensies van advocaten van Haarlem
Onze dienst bevat echte beoordelingen van advocaten; we verwijderen geen negatieve beoordelingen en er is geen manier om vals te spelen.
Hoeveel kost het om een advocaat bij Haarlem te raadplegen?
Juridisch advies bij Haarlem begint vanaf 100 euro en meer (prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de vorm van het antwoord)
Is het mogelijk om gratis juridische diensten van Haarlem te krijgen?
Formuleer om te beginnen uw vraag helder en bondig en probeer hem te stellen; als het niet moeilijk is en u kunt hem snel beantwoorden, dan beantwoorden advocaten ze vaak gratis. Maar het recht om de kosten van het consult te bepalen blijft bij de advocaat.
Waar kunt u een goede advocaat zoeken in Haarlem?
Dat kan geheel gratis via de advocatenzoekservice Advocat-nl.com. Het is belangrijk om te weten dat handig zoeken en communiceren met een specialist gratis is, maar dat advies en diensten van de specialisten zelf mogelijk worden betaald.
Hoeveel kost het om een advocaat in Haarlem in te huren?
De prijzen voor juridische dienstverlening worden bepaald door de hoeveelheid werk en de complexiteit van de zaak. Gemiddeld beginnen juridische diensten vanaf 100 euro. Selecteer kandidaten op basis van beoordelingen en recensies. Velen hebben voorbeelden van voltooid werk!
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat?
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat? Mensen besluiten een advocaat te bezoeken als ze lastige problemen hebben. Vaak wordt professionele hulp van een advocaat bij Haarlem ingeroepen wanneer een zaak al bij de rechtbank of in een instelling loopt en niet verloopt zoals verwacht. Of nog erger: de zaak is al verloren. Daarom raden wij u aan uw aanvraag niet uit te stellen en het probleem aan de wal op te lossen.
Wat houdt juridisch advies in?
Juridisch advies omvat een analyse van situaties en aanbevelingen van een advocaat over mogelijke acties. twee soorten onderhandelingen definiëren: juridisch overleg en schriftelijk overleg (juridisch advies). Welke hulp is afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt.