De beste advocaten in Hoofddorp
We hebben een lijst samengesteld met de beste Hoofddorp-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.
Ik zie vaak referenties naar het BAO (Besluit aanbestedingsregels voor overheidsopdrachten) en BASS (Besluit aanbestedingen speciale sectoren). Wanneer geldt welke set regels en hoe weet ik of mijn opdracht onder de speciale sectoren of de klassieke sector valt?
Ik hoor dat je ook naar de Commissie van Aanbestedingsexperts kunt stappen als je een klacht hebt. Maar is hun oordeel bindend, of kan de aanbestedende dienst dat naast zich neerleggen?
Ik zie een aankondiging voor een Dynamisch Aankoop Systeem, waar kleine opdrachten voortaan in worden ondergebracht. Ik begrijp niet helemaal wat dit betekent. Moet ik me steeds opnieuw inschrijven of is één keer aanmelden voldoende?
Ik zie soms dat men naar BAO verwijst en soms naar BASS. Ik doe leveringen aan een energiebedrijf dat deels in gemeentelijk bezit is. Hoe bepaal ik nu welk besluit (klassiek of speciaal) gehanteerd wordt en of dat gevolgen heeft voor de procedure?
Ik overweeg samen met een concurrent in een consortium te stappen, omdat de opdracht groot is. Tegelijk weet ik dat te nauwe prijsafspraken kunnen leiden tot kartelvorming. Hoe blijf ik binnen de juridische grenzen, zodat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) geen boetes oplegt?
Ik heb begrepen dat raamovereenkomsten maximaal 4 jaar mogen duren, maar ik zie een aanbesteding waar men 6 jaar hanteert. Mag dat wettelijk en waarom zou dat toegestaan zijn?
Ik ben bang dat concurrenten via de Wet open overheid (Woo) mijn volledige offerte kunnen inzien. Daarin staan vertrouwelijke details over mijn werkwijze en financiële opbouw. Hoe voorkom ik dat deze openbaar worden?
In de aanbestedingsdocumenten stond geen woord over ISO 27001, maar nu laat de aanbesteder ineens weten dat we dat certificaat tóch moeten hebben. Dit is doorgegeven in de laatste Nota van Inlichtingen. Mag dat zomaar, en kan ik bezwaar maken als ik daardoor opeens kansloos ben?
We hebben een lijst samengesteld met de beste Hoofddorp-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.
Onze dienst bevat echte beoordelingen van advocaten; we verwijderen geen negatieve beoordelingen en er is geen manier om vals te spelen.
Juridisch advies bij Hoofddorp begint vanaf 100 euro en meer (prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de vorm van het antwoord)
Formuleer om te beginnen uw vraag helder en bondig en probeer hem te stellen; als het niet moeilijk is en u kunt hem snel beantwoorden, dan beantwoorden advocaten ze vaak gratis. Maar het recht om de kosten van het consult te bepalen blijft bij de advocaat.
Dat kan geheel gratis via de advocatenzoekservice Advocat-nl.com. Het is belangrijk om te weten dat handig zoeken en communiceren met een specialist gratis is, maar dat advies en diensten van de specialisten zelf mogelijk worden betaald.
De prijzen voor juridische dienstverlening worden bepaald door de hoeveelheid werk en de complexiteit van de zaak. Gemiddeld beginnen juridische diensten vanaf 100 euro. Selecteer kandidaten op basis van beoordelingen en recensies. Velen hebben voorbeelden van voltooid werk!
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat? Mensen besluiten een advocaat te bezoeken als ze lastige problemen hebben. Vaak wordt professionele hulp van een advocaat bij Hoofddorp ingeroepen wanneer een zaak al bij de rechtbank of in een instelling loopt en niet verloopt zoals verwacht. Of nog erger: de zaak is al verloren. Daarom raden wij u aan uw aanvraag niet uit te stellen en het probleem aan de wal op te lossen.
Juridisch advies omvat een analyse van situaties en aanbevelingen van een advocaat over mogelijke acties. twee soorten onderhandelingen definiëren: juridisch overleg en schriftelijk overleg (juridisch advies). Welke hulp is afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt.