
Vragen en antwoorden voor Compliance met regelgeving voor AI
Wat is platformaansprakelijkheid en de rol van de Digital Services Act? 1 reactie
1 reactieIk hoor dat de EU strengere regels oplegt voor online platforms (Facebook, Marktplaats). Waar gaat dat over?
Wanneer is een provider aansprakelijk voor content van gebruikers (hosters, forums)? 1 reactie
1 reactieIn hoeverre kunnen ze ‘niet aansprakelijk’ roepen? Wat zegt de E-commerce Richtlijn?
Ik ontvang na de scheiding partneralimentatie. Nu overweeg ik met mijn nieuwe vriend te gaan samenwonen. Mijn ex-partner zegt dat ik dan geen alimentatie meer krijg omdat ik ‘als waren we gehuwd’ ga samenleven. Klopt dat?
Zijn er beperkingen op het gebruik van drones en autonome wapens volgens IHR? 1 reactie
1 reactieSteeds vaker hoor je over drone-aanvallen of AI-gestuurde wapens. Wat zegt het internationaal humanitair recht hierover?
Ik bestelde schoenen in een webwinkel. De track & trace geeft aan dat het pakket bezorgd is, maar ik heb niks ontvangen. De webshop zegt dat ik bij de bezorgdienst moet klagen. Wie moet zorgen dat ik mijn product krijg of mijn geld terug?
Kunnen individuele consumentenprocedures internationaal worden gedaan? (Europese procedure voor geringe vorderingen) 1 reactie
1 reactieAls ik 500 euro claim bij een buitenlandse leverancier, kan dat simpel?
Mijn laptop is stuk en de leverancier zei dat hij hem ter reparatie opstuurt naar de fabrikant. Ik zit nu al 6 weken zonder laptop. Mag dat zomaar, of moet de verkoper me sneller helpen?
Hoe pas ik de Gids Proportionaliteit toe bij disproportionele eisen? 1 reactie
1 reactieBij een kleine opdracht vraagt de aanbesteder om een minimale jaaromzet van twee miljoen euro, terwijl de opdrachtwaarde hooguit 50.000 euro is. Dat lijkt me buitensporig. Kan ik de Gids Proportionaliteit aanvoeren om deze eis aan te vechten?
Het laatste artikel
Selecteer hieronder een stad om contact op te nemen met advocaten over dit onderwerp:
Service catalogus
Mensen vragen ook:
De beste advocaten in Arnhem
We hebben een lijst samengesteld met de beste Arnhem-advocaten met volledige informatie. Prijzen, recensies, telefoonnummer en adres.
Recensies van advocaten van Arnhem
Onze dienst bevat echte beoordelingen van advocaten; we verwijderen geen negatieve beoordelingen en er is geen manier om vals te spelen.
Hoeveel kost het om een advocaat bij Arnhem te raadplegen?
Juridisch advies bij Arnhem begint vanaf 100 euro en meer (prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de vorm van het antwoord)
Is het mogelijk om gratis juridische diensten van Arnhem te krijgen?
Formuleer om te beginnen uw vraag helder en bondig en probeer hem te stellen; als het niet moeilijk is en u kunt hem snel beantwoorden, dan beantwoorden advocaten ze vaak gratis. Maar het recht om de kosten van het consult te bepalen blijft bij de advocaat.
Waar kunt u een goede advocaat zoeken in Arnhem?
Dat kan geheel gratis via de advocatenzoekservice Advocat-nl.com. Het is belangrijk om te weten dat handig zoeken en communiceren met een specialist gratis is, maar dat advies en diensten van de specialisten zelf mogelijk worden betaald.
Hoeveel kost het om een advocaat in Arnhem in te huren?
De prijzen voor juridische dienstverlening worden bepaald door de hoeveelheid werk en de complexiteit van de zaak. Gemiddeld beginnen juridische diensten vanaf 100 euro. Selecteer kandidaten op basis van beoordelingen en recensies. Velen hebben voorbeelden van voltooid werk!
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat?
Wanneer moet u contact opnemen met een advocaat? Mensen besluiten een advocaat te bezoeken als ze lastige problemen hebben. Vaak wordt professionele hulp van een advocaat bij Arnhem ingeroepen wanneer een zaak al bij de rechtbank of in een instelling loopt en niet verloopt zoals verwacht. Of nog erger: de zaak is al verloren. Daarom raden wij u aan uw aanvraag niet uit te stellen en het probleem aan de wal op te lossen.
Wat houdt juridisch advies in?
Juridisch advies omvat een analyse van situaties en aanbevelingen van een advocaat over mogelijke acties. twee soorten onderhandelingen definiëren: juridisch overleg en schriftelijk overleg (juridisch advies). Welke hulp is afhankelijk van de situatie en de wensen van de cliënt.